Diensten

innotrends adviseert haar klanten op het gebied van digitale optimalisatie mogelijkeheden en omzet groei. Aanvullend ontwikkelt innotrends websites en maatwerk oplossingen waaronder specifieke API koppelingen.

Analytics

Diverse website analytics systemen geeft je veel inzicht in de prestaties van je eigen website. De meeste mensen zien de statistieken wel, maar begrijpen niet hoe ze die gegevens moeten gebruiken om hun online prestaties te verbeteren
Lees meer hierover

Social Media Analyse

De social-media-analyse van Innotrends brengt aan het licht hoe jouw social-media-uitingen en die van je concurrenten presteren.
Lees meer hierover

Concurrentie-analyse

Kom meer te weten wie je digitale concurrenten zijn. Met onze concurrentie-analyse rapportages ga je effectiever om met tijd en budget
Lees meer hierover

Content analyse

Content is belangrijker dan je denkt! Middels onze slimme tools en inzichten maakt zelfs grote uitgeverijen gebruik van onze modellen
Lees meer hierover

Advertentie analyse

Online advertenties nemen we ook onder de loep. Want om je online doelstellingen te behalen, moet je rekening houden met alle facetten van marketing en reclame.
Lees meer hierover

Backlink analyse

Backlinks zijn ontzettend waardevol voor nieuwe bezoekers maar ook begrijpt de zoekmachine beter waar je site over gaat. Een frequente backlink analyse draagt bij aan een hogere notering in de zoekmachines
Lees meer hierover

Upsell

Onze upsell mogelijkheden helpen je om zonder extra moeite je omzet te verhogen. Met ons gebruiksvriendelijke platform kunt u gerichte aanbiedingen en promoties maken om meer inkomsten te genereren bij bestaande klanten.
Lees meer hierover

e-mail conversies

e-mail conversie verbeteringen middels geautomatiseerde flows
Lees meer hierover

Pagespeed optimalisatie

Een super snelle website voorkomt dat bezoekers super snel vertrekken
Lees meer hierover

Lokale SEO

innotrends is een bureau voor digitale groei dat lokale bedrijven helpt hun potentieel te maximaliseren en nieuwe doelgroepen te bereiken met onze innovatieve lokale SEO-oplossingen.
Lees meer hierover

Content Strategie

Lees meer hierover

SEO Website Analyse

SEO Technische Website Analyse zorgt ervoor dat klanten meer kopen, meer leads zal genereren en de zoekmachines zullen jouw site hoger plaatsen ten opzichte van concurrenten waarvan de website minder goed presteert.
Lees meer hierover

SEO Advies

Zoekmachine optimalisatie advies gericht op het beter presteren in de zoekmachines
Lees meer hierover

Website ontwikkeling

Effectieve websites gericht op het bereiken van doelstellingen
Lees meer hierover

Animatievideos

Maandelijkse videos dat direct bruikbaar is voor jouw social media kanalen
Lees meer hierover

Benieuwd of we je kunnen helpen?

Vul het formulier in en tijdens ons gesprek zullen we ook advies geven waar je direct mee aan de slag kunt. Hoe gaaf is dat?