Het is een schokkende statistiek, maar 98% van alle websites voldoet niet aan de technische vereisten. Dit betekent dat bijna alle websites op het internet niet optimaal presteren. De oorzaak? Vaak ligt dit aan de code of het gebruik van slechte of verouderde plugins. Deze factoren kunnen ervoor zorgen dat jouw website sub-optimaal presteert, wat kan leiden tot een lagere ranking in zoekmachines, minder bezoekers en uiteindelijk minder omzet.

Maar er is goed nieuws: met onze Technische ‘APK’ check kunnen we alle verbeterpunten in kaart brengen. We duiken diep in de technische aspecten van jouw website om te identificeren waar verbeteringen mogelijk zijn. Onze grondige analyse omvat alles, van de structuur en snelheid van uw website tot de kwaliteit van de code en het gebruik van plugins.

Na onze Technische ‘APK’ check ontvang je een gedetailleerde rapportage met alle verbeterpunten. Maar we laten je niet alleen met deze informatie. We combineren onze rapportage met deskundig advies over hoe je deze punten kunt oplossen. Je kunt deze informatie vervolgens naar jouw webbouwer sturen om de nodige aanpassingen te laten maken.

Het resultaat? Een website die beter presteert, hoger scoort in zoekmachines en meer bezoekers aantrekt. En dat betekent meer potentiële klanten en meer omzet voor jouw bedrijf.

Het is tijd om te stoppen met het accepteren van suboptimale prestaties van jouw website. Het is tijd om de technische problemen aan te pakken die jouw succes in de weg staan. Met onze Technische ‘APK’ check en deskundig advies, kun je de controle over jouw online aanwezigheid terugnemen en jouw website laten werken zoals het hoort.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze website audit diensten. Laat ons helpen om jouw website te optimaliseren en jouw online succes te maximaliseren.