Consulting

Wil je niet meer website bezoekers?

Natuurlijk wil je meer bezoekers op je website. Sterker nog, je kunt het je niet veroorloven om niet met jouw online groei bezig te zijn.


De uitdaging die iedere website eigenaar heeft zijn de steeds slimmere zoekmachines. De bedrijven achter de zoekmachines zitten niet stil, en doen enorm hun best om aan te tonen dat hun zoekmachine de beste en meest relevante op de markt is. Hierdoor worden algoritmes die gebruikt worden om zoekresultaten weer te geven steed complexer en uitgebreider. Op dit moment bekijkt Google bijvoorbeeld meer dan 200 factoren om te bepalen hoe relevant een website is voor een bepaalde zoekopdracht! Kortom, om meer bezoekers naar jouw website te krijgen moet je constant op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op het internet.


En dat is waar Innotrends jou mee helpt. We geven regelmatig tips en delen onze kennis en het laatste nieuws in zoekmachineland in onze marketing- en SEO blogs. Ondanks onze kennis en ervaring lukt het ons ook niet aan alle 200 ranking factoren te voldoen. Enerzijds omdat we anders onze klanten niet kunnen helpen. Daarnaast zijn een hoop van de 200 ranking factoren niet eens bekend!


Ondanks dat we niet aan alle 200 ranking factoren voldoen weten we mooie resultaten te behalen voor ons en onze klanten.

Hieronder zie je twee voorbeelden van wat wij weten te realiseren met onze effecieve aanpak:

Case 1 Vodafone Ziggo Vacatures

Image

 

Case: Onze klant is een nieuwe vacature website gericht op vacatures voor studenten en young professionals. De vraag aan ons:

"We zijn een nieuw onderneming. Kan Innotrends ons helpen met generen van gratis bezoekers via de zoekmachines. We moeten met onze vacatures zo hoog mogelijk te vinden zijn."

Resultaat: Binnen 3 maanden staat deze klant met de meeste vacatures in de top posities (zie voorbeeld). Zie je ook welke concurrenten we hebben verslaan?. Dit zijn de grootste vacature websites van Nederland én niet te vergeten VodafoneZiggo zelf.

Case 2 Case #2 WhatsApp Stress

Image

Case: Een van onze klanten daagde ons in 2016 uit om te laten zien of we inderdaad zo goed zijn als we zeggen:

"Als jij in de top10 positie weet te komen met WhatsApp dan hebben wij een deal."

Resultaat: Binnen 7 dagen staat Innotrends.nl met een blog "Stress van je mobiel?" op positie 6. Het is belangrijk om te realiseren dat we deze blog ergens in 2016 hebben geschreven, we niets met WhatsApp te maken hebben, niet eerder een aan WhatsApp gerelateerde blog hebben en al helemaal geen relevante backlinks te hebben. Goed bezig, toch?

Werkt onze succesvolle aanpak voor iedereen?

Het korte antwoord: Nee.

Wij zijn om deze reden zeer selectief met wie we samenwerken. Iedereen wil hogerop komen in de zoekmachines maar niet iedereen heeft voldoende middelen om hier voldoende tijd aan te besteden. Wij hebben er daarom voor gekozen om uitsluitend met klanten te werken waar we zeker van weten dat ze onze adviezen op zullen volgen.  

"Organisch verkeer zijn gratis bezoekers"

Een vaak gehoorde opmerking is dat het beter vindbaar worden in de zoekmachines gratis traffic is. Dat is ook wel zo maar om gratis traffic te realiseren zul je toch echt moeten investeren. Als je niet heel veel geld uitgeeft aan online adverteren dan komen bezoekers echt niet vanzelf op je site terecht. En heb je eenmaal een leuk bezoekersaantal, dan ben je nog steeds niet gegarandeerd van online succes. Want je wilt natuurlijk dat de bezoekers iets doen op jouw webpagina: zich aanmelden voor een nieuwsbrief, een contactverzoek sturen of een bestelling maken. Het omzetten van een passieve bezoeker naar een actieve bezoeker noemen we conversie.

"Wanneer zien we de eerste resultaten?"

Omdat het resultaat en tijdsduur vooraf niet in te schatten is zal een optimalisatietraject minimaal zes maanden duren. Alle werkzaamheden in dat traject zijn onze specialiteit, dit is waar we goed in zijn en waar we ons iedere dag druk om maken.

Kan Innotrends je helpen?

Krijg je de onderstaande drie vragen maar niet kunt opgelost? Dan is Innotrends je ideale partner!

Hoe krijg ik meer bezoekers naar m'n website?

Hoe kan ik hogerop komen in de zoekmachines?

Waarom bestelt niemand mijn product?

Wil je weten of Innotrends je kan helpen? Vul hieronder je details in, we bellen normaal gesproken, binnen 1 werkdag terug.

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Heeft dit artikel je geholpen? Help dan anderen door dit artikel te delen: