Animatievideos

Maandelijkse videos dat direct bruikbaar is voor jouw social media kanalen

Super gave animatievideos

Animatievideos dat direct extra kliks, likes en shares genereert

Uit onze analyse blijkt dat animatievideo’s over het algemeen een hogere bezoekersbetrokkenheid hebben.

Tegelijkertijd merkten we tijdens onze optimalisatietrajecten dat het laten ontwikkelen van video’s enorm duur is. Prijzen variëren van 500 euro tot zelfs 6.000 euro voor een video van 30 seconden.

Deze bedragen weerhouden de gemiddelde ondernemer ervan video te gebruiken en daar zijn we het volkomen mee eens.

Dit was voor ons de reden video software aan te schaffen om te testen of wij deze video’s tegen een aantrekkelijker tarief konden aanbieden.

We zijn vertakt en bieden nu naast onze andere diensten ook animatievideo’s aan. Hiervoor betalen klanten een maandelijkse vergoeding van 350 euro.

Hiervoor ontvangen ze maximaal twee animatievideo’s per maand die op hun sociale kanalen kunnen worden gebruikt. We beperken het aantal video’s tot twee per maand, want als je alleen maar video’s op je socials plaatst, merken we dat het effect afneemt.

Voordelen van animatievideo’s

Geanimeerde video’s worden steeds populairder naarmate bedrijven en particulieren zich voor hun inhoud tot dit formaat wenden. Deze video’s hebben veel voordelen, zoals het verbeteren van marketingstrategieën en het aanbieden van educatieve inhoud op een meer boeiende manier.

Om te beginnen zijn animatievideo’s veel kosteneffectiever dan live-action videoproductie. Animatie vereist minimale apparatuur en personeel, waardoor de productiekosten laag blijven en toch inhoud van hoge kwaliteit wordt geproduceerd.
Geanimeerde video’s vereisen niet langer een dure studio of locatiescouting, waardoor animators de vrijheid hebben om hun fantasie de vrije loop te laten en unieke beelden te creëren!

Animatie is een geweldige manier voor merken en bedrijven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Door middel van creatieve verhalen en visuals kun je gemakkelijk de aandacht van kijkers trekken en indruk op ze maken.

  • Verhoogde betrokkenheid

  • Kosteneffectieve oplossingen

  • Vermogen om complexe ideeën te communiceren

  • Flexibiliteit en maatwerk

  • Verbeterde gebruikerservaring

  • Verhoogde zichtbaarheid en bereik

  • Animatievideos converteert 8x beter dan statische afbeeldingen
  • Mensen bekijken liever videos in plaats van lange teksten
  • Videos is een verrijkende factor voor zoekmachine vindbaarheid
innotrends adviseert ondernemers op het gebied van digitale marketing vraagstukken zoals het bereiken van meer leads, meer omzet of koopconversie verbetering.

Innovatieve animatievideos tegen een betaalbaar prijs

innotrends & bureaumedia ontwikkelt (social) animatie videos tegen een sociale abonnementstarief vanaf €350,- per maand