SEO Website Analyse

SEO Technische Website Analyse zorgt ervoor dat klanten meer kopen, meer leads zal genereren en de zoekmachines zullen jouw site hoger plaatsen ten opzichte van concurrenten waarvan de website minder goed presteert.

Conversies en vindbaarheid

Verhoog conversies en zoekmachine prestaties?

De eerste analyse die we uitvoeren is de technische analyse. Is de techniek van je website niet op orde, dan heeft optimaliseren weinig effect. Innotrends begint daarom bij de basis.

Zoekmachines zoals Google vinden het steeds meer van belang dat een website goed functioneert en beveiligd is. Heeft je website te veel fouten, dan heeft dat een negatief effect op je rankings. Het is dus verstandig te zorgen dat de website technisch aan alle eisen voldoet. Zo voorkom je waarschuwingen en ‘strafpunten’ van Google.

Aandachtspunten technische analyse

Punten waar Innotrends naar kijkt zijn bijvoorbeeld:

  • Is de beveiliging (SSL) van de website op orde?
  • Zijn er doodlopende links (links naar pagina’s die niet meer bestaan);
  • Is elke pagina en elke afbeelding voorzien van de nodige SEO-informatie?

Gebruiksvriendelijkheid

Voor bezoekers van je website is het belangrijk dat zij snel en gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken. Techniek van je website en klantvriendelijkheid hangen nauw samen. Tijdens onze analyse besteden we onder andere aandacht aan:

  • Hoe snel laadt de website (page speed)? (Kan met link: waarom page speed belangrijk is voor je website. Wil je de huidige tekst van je website in aangepaste vorm laten terugkeren?)
  • Werkt je website goed, zowel op een pc of laptop, als op een mobiel? Is je website mobielvriendelijk (responsive)?
  • Hoe lang blijven bezoekers op je website? Klikken ze verder of zijn ze snel weg?

De techniek rond websites is continu in beweging. Wil je zorgen dat je website technisch up-to-date blijft, dan is kennis van de huidige stand van zaken broodnodig. Innotrends beschikt over die kennis. Wij monitoren je website en geven je advies, zodat jij weet welke aanpassingen je moet (laten) doorvoeren.

Dit is waarom je een SEO Website Analyse zou moeten willen

  • Iedere maand checkt Innotrends of je website op diverse technische aspecten goed functioneert.
  • In ons advies aan jou melden we concrete verbeterpunten
  • Wanneer je deze aanpassingen doorvoert vergroot dit jouw online mogelijkheden en blijf je interessant voor je klanten en voor zoekmachines.
innotrends adviseert ondernemers op het gebied van digitale marketing vraagstukken zoals het bereiken van meer leads, meer omzet of koopconversie verbetering.

Wil je weten wat de staat van jouw website is?

Innotrends controleert nieuwe en oude websites op basis van de nu geldende vereisten