Upsell

Onze upsell mogelijkheden helpen je om zonder extra moeite je omzet te verhogen. Met ons gebruiksvriendelijke platform kunt u gerichte aanbiedingen en promoties maken om meer inkomsten te genereren bij bestaande klanten.

Meer omzet, minder moeite

Maximaliseer je omzet met hetzelfde aantal klanten

Upsell voor e-commerce websites kan worden omschreven als een marketingtechniek waarbij een verkoper klanten probeert te overtuigen om aanvullende of verbeterde producten, diensten of functies te kopen bij het nemen van een aankoopbeslissing. Deze aanpak is steeds populairder geworden bij digitale retailers, die het potentieel hebben ingezien om hun omzet te vergroten door klanten meer opties te bieden en hun algehele winkelervaring verder te verbeteren. Dergelijke strategieën omvatten vaak het aanbieden van vergelijkende prijzen van verschillende productversies aan klanten, waardoor ze een stimulans krijgen om te upgraden naar een duurdere versie.

Onze upsell mogelijkheden helpen je om zonder extra moeite je omzet te verhogen. Met ons gebruiksvriendelijke platform kunt u gerichte aanbiedingen en promoties maken om meer inkomsten te genereren bij bestaande klanten.

Op maat gemaakt voor jouw bedrijf

innotrends kan worden ingezet aan de digitale doelstellingen van je bedrijf te realiseren. Onze kennis en ervaring biedt een breed scala aan functies, zoals data-analyse, A/B-testen en geautomatiseerde campagnes om je te helpen uw conversies te optimaliseren en winst te maximaliseren.

Verhoog klantloyaliteit

innotrends helpt je om klantloyaliteit op te bouwen door gepersonaliseerde ervaringen en kortingen aan te bieden via alle kanalen. Met ons intuïtieve platform is het eenvoudig om klantgedrag te volgen en hen te belonen voor hun loyaliteit.

Digitale groei met vertrouwen

innotrends is een onderneming dat helpt duurzame groei in e-commerce te realiseren. Onze adviezen zorgen ervoor dat je kunt concentreren op de groei van de onderneming terwijl wij bezig zijn met het implementeren van vernieuwingen die ten goede komen van de omzet.

Dit is waarom je innotrends wil nemen

  • We gaan voor duurzame groei en niet van die snelle Jelle acties
  • Onze tactiek gaat uit van autonome groei en niet duizenden euro's aan advertentiegelden te besteden
  • Onze drijfveer is ingericht je te helpen en niet alleen onze eigen portemonnee te vullen
innotrends adviseert ondernemers op het gebied van digitale marketing vraagstukken zoals het bereiken van meer leads, meer omzet of koopconversie verbetering.

Heb je het gevoel dat je meer omzet zou kunnen draaien met bestaande bezoekers?

Innotrends adviseert haar klanten op het gebied van effectieve upsell-optimalisaties