Digitale Consulting

Je nieuwe site staat online. Gefeliciteerd! Maar in veel gevallen zul je al gauw ontdekken dat het bereiken van je doelstellingen niet zo vanzelfsprekend is. Wij adviseren en begeleiden ondernemingen en ondernemers om een zo effectief mogelijk rendement van hun website te bereiken.
Gratis Webkeuring

De dienst

In toenemende mate werken we samen met ondernemingen waarbij de digitale doelstellingen onvoldoende worden bereikt. Omdat digitale ontwikkelingen continue in beweging zijn, heb je als ondernemer bijna een dagtaak aan om alles in de gaten te houden. We adviseren op basis van 3 eenvoudig te volgen stappen.

1. Inventarisatie; Tijdens een intake gesprek zullen we vooral ogenschijnlijk simpele vragen stellen. Het doel hiervan is een helder beeld te krijgen van je onderneming, de uitdagingen, concurrentie ga zo maar door. Vervolgens doen we ons huiswerk en ontvang je een uitgebreide analyse en advies rapport.

2. Analyse en strategie: We werken een advies uit op basis van de beschikbare informatie en de analyses. Deze komen we netjes presenteren zodat we samen de adviezen kunnen bespreken en indien nodig, aanscherpen.

3. Uitvoer plannen: We gaan samen aan de slag met concrete, uitvoerbare en meetbare plannen. Afhankelijk van de doelstellingen kan iedere maand getoetst worden of het gewenste resultaat in zicht komt.

Advies nodig?

Wil je meer weten of onze digitale consulting? Wij stellen voor om een telefonische afspraak in te plannen.

tarief

Het inventarisatie (stap 1 en stap 2) kost €995,- excl. btw

Het vervolgtraject: €275,- excl. btw

telefonische afspraak inplannen