SEO & concurrentie-analyse

Over iedere site is ontzettend veel data beschikbaar: Wat werkt wel of niet op je website, welke organische zoekwoorden zou je moeten gebruiken? Welke organische zoektermen levert de concurrent bezoek op. Maar ook Adwords en advertenties van de concurrenten, welke zijn effectief en welke minder? Wij analyseren, middels onze software, veel data. Vervolgens gieten we de conclusies in een eenvoudig te begrijpen presentatie.

Effectieve analyse

Eén van de meest gebruikte website statistiekenpakket is Google Analytics. Je kunt het aantal bezoekers, bekeken pagina’s en nog heel veel data inzichtelijk maken. Maar er kan nog heel veel meer zoals het inzien van effectieve en minder effectieve pagina’s. Op basis van dit soort data en analyses kun je je website effectiever inrichten.

Het monitoren van concurrenten is met Google Analytics onmogelijk.
Omdat wij speciale software in huis hebben kunnen wij dat wel! De software stelt ons in staat jouw concurrenten in kaart te brengen. Daarnaast maken we nog een paar slagen dieper zoals het analyseren van de meest effectieve sleutelwoorden, Adwords, advertenties, social media kanalen en nog veel meer.
Je zult je ogen niet geloven!

Concurrentie-Analyse

Inbegrepen

We analyseren de data van jouw digitale kanalen. Dit doen we middels jouw analyse software, zoals Google Analytics, gecombineerd met onze speciale software.

Vervolgens interpreteren we alle data en presenteren we dit in een eenvoudig te begrijpen powerpoint. Tijdens een gesprek lichten we toe wat goed gaat en waar nog kansen liggen. Ook een concurrentie-analyse, veel gevraagd, is een inbegrepen onderdeel.

Aantal analyses?

Afhankelijk van de aard van de onderneming adviseren we ter plekke over de frequentie. Voor een e-commerce gerelateerde website met veel concurrenten is een maandelijkse analyse vaak voldoende. Voor een dienstverlener zoals adviseurs is een kwartaal of halfjaarlijkse analyse de meest gekozen optie.

Tarief

Het tarief voor een complete analyse is €1095,- excl. btw.
Het tarief wordt afgestemd op basis van de analyse-frequentie.

Interesse?