Digitale analyse

Digitale analyse

Websites, email, social media en apps allemaal bieden ze statistieken aan. Omdat er steeds meer kanalen zijn waarmee we onze bezoekers kunnen bereiken blijkt het in de praktijk lastig deze statistieken bij te houden, te analyseren en vervolgens actie te ondernemen. Naast je eigen statistieken zijn we vaak ook benieuwd hoe en wat we moeten doen om hogerop te komen in de zoekmachines. Kortom, alles bij elkaar op geteld verzamelen we enorm veel data.

Omdat de meeste klanten onvoldoende tijd en vaak ook de technische kennis hebben wordt veelal weinig met deze data gedaan. Er worden nauwelijks of geen actie ondernomen waardoor je digitale kanaal niet geoptimaliseerd wordt op basis van het bezoekersgedrag.

Innotrends ondersteunt ondernemingen met het ‘begrijpen’ van de data én op basis van de analyses bieden we concrete adviezen aan wat je zou moeten doen zodat je website bijvoorbeeld beter gaat converteren.

Naast deze analyses en adviezen kijken we via onze diverse tools wat je concurrenten zoal doen op het gebied van zoekmachine vindbaarheid. We geven inzage welke woorden goed scoren, welke advertenties op dit moment actief zijn en zelfs wanneer ze een nieuwe social media campagne lanceren. We monitoren heel veel data en verpakken die informatie in een makkelijk te volgen advies

Waar zijn we goed in

Inventarisatie

Tijdens dit gesprek gaan we veel vragen stellen zoals de doelstellingen van jouw onderneming, wie zijn de concurrenten en waar zijn ze goed in, wie van de medewerkers neemt deel aan dit project en wat zijn hun kwaliteiten enz.

Analyse

Na het inventariseren zal innotrends de onderneming analyseren op het gebied van doelstellingen versus de realiteit. We zullen behaalde resultaten zoals de website statistieken analyseren maar ook dat van de concurrenten.

Advies

Nadat we alles in kaart hebben gebracht schrijven we een advies rapport. Met dit advies kun je direct aan de slag zoals het aanpassen van je website, communicatie en of social media posts.

optimalisatie

Wij zijn lang genoeg in het vak te erkennen dat niet alles dat we hebben geadviseerd met evenveel succes zal werken. Omdat we dit weten zullen we na het implementeren van het advies blijven optimaliseren.

bezoekers

Middels diverse monitoring tools krijgen we inzage in het bezoekersgedrag van je klanten.

Social Media

Social media analytics biedt heel veel meer dan likes en shares. Wij monitoren en analyseren wat social media bijdraagt aan de doelstellingen

concurrenten

Heb je altijd willen weten wat je concurrenten op het gebied van zoekmachine marketing uitspoken?

Dit is waarom je ons moet overwegen:

Als je als doel hebt digitaal te groeien dan is innotrends met meer dan 20 jaar digitale werkvering een van de meest ervaren bedrijven in Nederland. We garanderen en beloven niks omdat we simpelweg ook wel eens verast kunnen worden met nieuwe innovaties, concurrenten en omdat we eerlijk zijn.

We zijn niet dat type bureau waar je voor project managers of business managers moet betalen. We willen gewoon betaald worden voor het werk dat we doen….that’s all

Innotrends is expert op een aantal kern elementen:

Analyse,   zoekmachine optimalisatie (SEO)  & WordPress