Websites

Wij ontwikkelen intelligente sites voor uiteenlopende branches zoals:
events, e-commerce, vastgoed makelaars, vakantiehuizen, personal trainers enz.
Onze tarieven beginnen vanaf €1995

Intelligente WordPress

Wij specialiseren ons in het ontwikkelen van effectieve sites. Dit doen we door gebruik te maken van software waarmee zelfs de meest onervaren klant zelfstandig wijzigingen aan kan uitvoeren. Je bent daarom niet persé aan ons gebonden voor kleine updates. Dit scheelt weer in de kosten.

De goedkoopste site kan wel eens de duurste ooit zijn.

Hé? Hoe dan?
Een goedkoop en ondoordacht site kan wel degelijk duur zijn als de gestelde doelstelling(en) onvoldoende wordt bereikt. 

Onze benadering

De markt verandert continu.
Deze veranderingen hebben impact, ook op jouw digitale succes. Een website is dus niet onbeperkt houdbaar. Omdat we het belangrijk vinden dat doelstellingen behaald blíjven we aangehaakt na de oplevering van je site

Alle sites worden geleverd met beveiliging software licentie, een technische APK test (we controleren of alle code correct is) én pagespeed geoptimaliseerd.

Laten we van gedachten wisselen voordat we gaan ontwikkelen.

Voor wie?

We willen graag weten wie jouw doelgroep is? Alles wat je ons hierover kunt vertellen zal ten goede komen van het ontwerp.

Functionaliteiten

We kunnen alles voor je ontwikkelen zoals sites waarbij ingelogde leden toegang hebben tot bepaalde content, complete e-commerce webshops, afgeschermde content per klant type enz.

Trefwoorden

Wat zijn voor jou de belangrijkste trefwoorden waar je op gevonden zou willen worden?

Welke doelstellingen?

Wij ontwikkelen sites met een doel en jij wil niet een site de lucht in slingeren dat niets toevoegt aan jouw doelstellingen. Deel met ons wat jouw doelstellingen zijn zodat we je site erop kunnen inrichten

Huisstijl

Heb je al een huisstijl of heb je alleen een logo? Deel deze alvast met ons zodat we de kleuren van de site hierop kunnen aanpassen

Content

innotrends is een held in het ontwikkelen van sites maar wij zijn een ramp als het gaat om het schrijven van content. Hoe zit dat bij jou? We hebben een netwerk van content schrijvers mocht dat van toepassingen zijn.  Hoe zit het met beeldmateriaal? Wil je videos plaatsen? Foto's?

Meten = weten

Wat vind je belangrijk? We begrijpen dat jouw tijd schaars is en eerlijk gezegd dat van ons ook. Onze maandelijkse analyses zullen daarom ingericht worden op de informatie dat écht van belang is.

Hosting

Domeinnamen en hosting regelen we niet voor je maar we werken samen met diverse hostingpartijen. Afhankelijk van de benodigdheden adviseren we je waar het beste terecht kunt, tenzij je alles zelf al hebt geregeld.

Marketing

Stel ik zou je €10.000 geven voor marketing van je site. Wat zou je ermee doen? Welke kanalen zou je inzetten en wie gaat het allemaal doen? Heb jij hier voldoende tijd voor beschikbaar?

Een site dat doelstellingen bereikt is wat een site pas echt bijzonder maakt.

Heb je al een idee waar je site aan moet voldoen?

Cool, vul het formuliertje in

Door op het knopje, versturen, te klikken ga je ermee akkoord dat we jouw data enkel zullen gebruiken contact op te nemen.
We zullen jouw gegevens nooit met derden delen, zelfs niet stiekem.