Effective WordPress sites

Intelligent WordPress

WordPress is the most adopted CMS in the world. With approximately 35% market share you can say WordPress is the best CMS for most sites. Many large newspaper and magazine publishers are switching over to WordPress.

Custom-made WordPress

The world is changing faster than ever before. These changes affect your digital success also. We believe websites aren’t eternal.

The design

Stap 1

Onze eerste ontmoeting staat in het teken van het beantwoorden van ogenschijnlijk makkelijk vragen. We dagen je uit door extra vragen te stellen op basis van de antwoorden. Dit is niet om vervelend te doen. Dit doen we zodat we een volledig beeld krijgen van jouw doelstellingen. Als je al website hebt kijken we graag naar je analytics. Op deze wijze kunnen we adviseren wat tot nu toe goed heeft gewerkt en wat niet.

Inventarisatie

Stap 2

In deze fase gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een ontwerp op maat. Als er teksten en afbeelding aanwezig zijn zullen we deze direct toevoegen aan de nieuwe website. Zijn ze niet beschikbaar zullen we demo-content toevoegen. We kunnen je website op een innotrends server plaatsen zodat je de site kunt beoordelen voordat het live gaat. Je oude website kan nog blijven staan totdat je akkoord bent voor het overzetten van de nieuwe website.

Ontwikkeling

Stap 3

Wij ontwikkelen websites met de beste intenties maar ook voor ons is het af en toe 'gokken' wat wel of niet werkt voor jouw doelgroep. Dit is ook de reden waarom we maandelijks zullen monitoren of jouw website technisch aan de eisen voldoet, of de content SEO-proof is én onze maandelijkse analyses bevat onder meer concurrentie- en Adwords analyses.

Optimalisatie

Recently launched sites

Would you like some more information?

Please fill out the form and we’ll contact you as soon as possible