Ontdek onze wijze van samenwerking

Website maandabonnement

Niet tevreden, elke maand opzegbaar

 • Stap 1

  Offerte aanvragen

  Klik hier en beantwoord de gestelde vragen zodat we een beter inzicht krijgen wat de behoeften zijn. Nadat de antwoorden door ons zijn beoordeeld zullen we contact opnemen om een gratis intake gesprek af te stemmen.

 • Stap 2

  Inventarisatie gesprek

  Tijdens het inventarisatiegesprek zullen we vooral veel vragen stellen over jouw onderneming, concurrenten, jouw visie, wat tot nu toe goed gaat en wat vatbaar is voor verbetering. Na het gesprek gaan wij nadenken of er een match is tussen onze diensten en jouw benodigdheden.

 • Stap 3

  Benodigde stukken aanleveren

  Vanuitgaande dat we met z'n allen vinden dat er een goede match is qua vertrouwen, persoonlijkheden en kennis van zaken gaan we een projectplanning maken. Om een goede strategie te kunnen bedenken hebben we graag toegang tot bijvoorbeld Google Anlytics en/of andere relevante tools.

 • Stap 4

  Website & marketing strategie

  Nadat de wireframes en pre-designs door jou zijn goedgekeurd gaan we aan de slag met het ontwikkelen van jouw website. Rekeninghoudend met een effectieve marketing strategie richtingen het bereiken van de doelstellingen.

 • Stap 5

  Uitrol website en marketing

  Zodra de nieuwe website live kan gaan we dit natuurlijk samen groots vieren, ook met de doelgroep. We dragen samen zorg voor de langer termijn online groeistrategie.

 • Stap 6

  Monitoring & advies

  Nadat de website een aantal weken draait zal innotrends aan de slag gaan met het analyseren van de resultaten. Afhankelijk van de doelstelling(en) monitoren wij (sales) leads, nieuwsbrief abonnees, socials en uiteraard de zoekmachine prestaties. Maandelijks geven we op basis van cijfers concrete adviezen tesamen met een concreet plan van aanpak. Kortom, wij blijven niet stil zitten nadat je website eenmaal in de lucht is.