Over Ons

Over Innotrends

Innotrends is in 2015 opgericht, maar de basis als digitaal expert werd al in 1996 gelegd. Scott Collins kwam in 1995 voor het eerst in aanraking met een pc. Niet veel later begon het internet, en daarmee ook webpaginas,  zich enorm te ontwikkelen. Het duurde dan ook niet lang voordat Scott zijn eerste website had ontwikkeld voor een bedrijf wat boekhoud software ontwikkelde en waar hij op dat moment werkzaam was.

Vier jaar later werd Scott aangetrokken bij een van de grootste startups ter wereld. Daar kreeg hij de kans om een aantal grote innovaties door te voeren. Hiermee heeft hij zelfs CNN gehaald!

Vervolgens heeft Scott zijn carrière voortgezet bij diverse start-ups en internationale concerns. Hierin was hij voornamelijk eindverantwoordelijke voor de digitale innovaties.

In 2015 besloot Scott de zekerheid van een goedbetaalde baan achter zich te laten en zelfstandig ondernemer te worden. Nog steeds digitale innovaties, maar dan op zijn eigen manier. Innotrends was een feit.

De kracht van Innotrends is de focus op het helpen van mensen. Wij maken geen beslissingen in het belang van onze eigen portemonnee.

Wij helpen uitsluitend mensen waar wij een positief effect voor kunnen realiseren. Het realiseren van groei en ROI voor onze klanten vinden we dan ook belangrijker dan het vergroten van ons klantenbestand.

Wij investeren een groot deel van onze tijd in het delen van kennis middels onze marketing- en zoekmachine optimalisatie artikelen.

Hoe kunnen we je vandaag helpen?

Heeft dit artikel je geholpen? Help dan anderen door dit artikel te delen: