Onze analyses
helpen je website optimaler te presteren

Over Ons

Innotrends is een samenvoeging van twee woorden: Innovatie en Trends. Innotrends is het bedrijf van Scott Collins en is in september 2015 opgericht omdat wij mensen willen helpen met het verbeteren van doelstellingen op het gebied van digitale marketing.

Er is niets dat ik leuker vind dan een klant helpen met het verbeteren van de positie van zijn website zodat die hoger komt te staan in zoekmachines en meer klanten zijn website weten te vinden.

Sinds 1996 werk ik voor diverse internationale ondernemingen. Ik help hen hun digitale groeiplannen waar te maken. Zo heb ik veel ervaring opgebouwd, vooral door te dóen. Wat ik leer bij de ene opdracht neem ik mee naar een volgende. Ik ben steeds verder doorgegroeid in kennis en ervaring; dit komt resultaten en effect van mijn werk ten goede.

 

Google Adwords Search Certification

Image

SEMrush SEO certification

Image

Google Online Marketing Certificering

Image

Zo helpt innotrends

Innotrends volgt veranderingen in de digitale wereld op de voet. Die kennis gebruiken wij om voor onze klanten maandelijks de nieuwste en meest belangrijke eisen op een rijtje zetten.

Wij werken voor diverse ondernemingen waar ‘online zichtbaar zijn’ een belangrijk onderdeel is van de bedrijfsvoering, maar waar actuele kennis daarover vaak ontbreekt.

We monitoren je website en kijken of die aan de nieuwste technische eisen voldoet. We analyseren ook gegevens van je concurrenten, om te zien waarom zij hoger komen te staan; ook kijken we naar social media en betaalde advertenties.

Op basis van onze maandelijkse inventarisatie schrijven we een advies in begrijpelijke taal, afgestemd op jouw onderneming. Dit stelt je in staat stelt de benodigde aanpassingen door te voeren, je online marketingstrategie aan te passen en je doelstellingen te bereiken

Helpen bouwen

Nieuwste website en seo ontwikkelingen

Wij schrijven minimaal 3 keer per week een blog voor onze klanten en lezers met als doel je op de hoogte te houden van de meeste relevante nieuws op het gebied van zoekmachine optimalisatie

Dit biedt Innotrends

Mijn klanten goed en praktisch adviseren, hard werken en daar eerlijk voor betaald krijgen, dat is de stijl die bij mij past. Ik beloof geen gouden bergen, maar zet me ervoor in mijn klanten heldere, actuele adviezen te geven, zodat zij de best mogelijke online resultaten kunnen behalen wanneer ze deze verbeterpunten implementeren.

Dit bied ik:
• Meer dan 20 jaar kennis en ervaring op het gebied van SEO

• Analyseren van je online presentatie: website, social media, conversie-verbetering.

• Zeer ervaren WordPress bouwer.

Helpen bouwen

Deel met je vrienden