Transparantie in alles wat we doen

Lees hieronder over onze drijfveren, waar we onze kennis vandaan hebben en waar we ons verder mee bezighouden

houten
 • Scott

  Eigenaar innotrends

  Scott is een doorgewinterde professional met een rijke geschiedenis in de digitale wereld. Zijn reis begon in 1996, toen hij zijn eerste website maakte. Dit markeerde het begin van een lange en succesvolle carrière in de digitale sector. Scott heeft gewerkt voor diverse digitaal gedreven uitgeverijen, zowel in Nederland als in het buitenland, waarbij hij zijn vaardigheden en kennis voortdurend heeft aangescherpt.

  In zijn loopbaan heeft Scott verschillende leidinggevende functies bekleed. Hij heeft bewezen een effectieve leider te zijn, met een scherp oog voor detail en een onwankelbare toewijding aan kwaliteit. Als uitgever heeft hij diverse bladen, evenementen en leadgeneratieprojecten onder zijn hoede gehad. Zijn vermogen om teams te leiden en projecten van begin tot eind te beheren, heeft hem tot een gerespecteerde figuur in de industrie gemaakt.

  In 2015 richtte Scott Innotrends op, een bedrijf dat zich richt op innovatie en trends in de digitale wereld. Onder zijn leiding is Innotrends uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de sector.

  Naast zijn professionele prestaties heeft Scott ook een sterke betrokkenheid bij vrijwilligerswerk getoond. Hij was vroeger vrijwilliger bij de brandweer, waar hij waardevolle ervaring opdeed in crisismanagement en noodhulp.

  Tegenwoordig is Scott vrijwilliger bij het Rode Kruis – Noodhulp Team, waar hij als teamleider fungeert. Zijn ervaring en leiderschapsvaardigheden komen goed van pas in deze rol, waar hij helpt bij het coördineren van noodhulpinspanningen en het ondersteunen van mensen in tijden van crisis.

  Scott is een toegewijde professional en vrijwilliger, wiens passie voor digitale innovatie en gemeenschapsdienst duidelijk is in alles wat hij doet. Zijn indrukwekkende carrière en toewijding aan het helpen van anderen maken hem tot een inspirerende figuur in zowel de digitale wereld als de wereld van het vrijwilligerswerk.

  innotrends me 1
 • Maurice

  Digitaal ondernemer en partner innotrends

  Maurice Buijs is een gerenommeerde internetondernemer, vooral bekend van zijn werk met Actiepagina.nl en Bierista. Met een indrukwekkende carrière die zich uitstrekt over meerdere decennia, heeft Maurice zich gevestigd als een toonaangevende figuur in de wereld van online ondernemerschap.

  Geboren en getogen in Nederland, begon Maurice zijn reis in de digitale wereld op jonge leeftijd. Zijn passie voor technologie en ondernemerschap leidde hem naar de wereld van internetbedrijven, waar hij al snel een naam voor zichzelf maakte.

  Zijn grootste bekendheid kwam met de oprichting van Actiepagina.nl, een toonaangevende kortingscode- en dealwebsite in Nederland. Onder zijn bekwame leiding groeide Actiepagina.nl uit tot een van de meest bezochte websites in het land, geliefd bij consumenten voor zijn brede scala aan aanbiedingen en kortingen.

  Na het succes van Actiepagina.nl richtte Maurice zijn aandacht op een andere onderneming: Bierista. Als mede-oprichter van deze innovatieve online bieropleiding heeft hij bijgedragen aan het creëren van een uniek platform dat bierliefhebbers helpt hun kennis te verdiepen en hun waardering voor ambachtelijk bier te vergroten.

  Maurice’s werk is niet onopgemerkt gebleven in de industrie. Hij heeft talloze prijzen en erkenningen ontvangen voor zijn bijdragen aan de digitale wereld. Ondanks zijn succes blijft hij echter nederig en toegewijd aan zijn werk, altijd op zoek naar nieuwe manieren om de online ervaring voor gebruikers te verbeteren.

  Buiten zijn professionele leven is Maurice een toegewijde familieman. Hij gelooft sterk in het belang van een evenwicht tussen werk en privéleven en besteedt graag tijd aan zijn geliefden.

  Maurice Buijs is zonder twijfel een inspirerende figuur in de wereld van internetondernemerschap. Met zijn onvermoeibare inzet, innovatieve denkwijze en passie voor wat hij doet, blijft hij de norm bepalen in de industrie. Zijn verhaal is een krachtig voorbeeld van wat mogelijk is met hard werken, doorzettingsvermogen en een beetje creativiteit.

  maurice

Over ons

I am a button