SEO-Analyses

SEO controle & analyse

Ondernemingen willen graag zo goed mogelijk gevonden worden in de zoekmachines. Om hogerop te komen in de zoekmachines moet een website aan behoorlijk wat eisen voldoen. De site moet technisch uitmuntend, snel laden én de content moet spik en span zijn. Voldoet je site niet aan deze basis eisen wordt het verslaan van je concurrenten haast onmogelijk.

Klik op de afbeelding voor een demo analyse (PDF)

Resultaatgerichte SEO Analyses

Zonder interpretatie van allerlei SEO analyses is het bijzonder lastig je site dusdanig in te richten met het oog op het bereiken van doelstellingen.

Onze SEO analyse zorgt ervoor dat alle belangrijke informatie overzichtelijk in kaart wordt gebracht. We controleren niet alleen jouw site maar ook dat van concurrenten. Voor het eerst krijg je inzicht wat voor hen succesvol is, welke zoekwoorden het meest bezoek oplevert, met welke Adwords ze adverteren, hoeveel het kosten en wat het ongeveer oplevert.

Onze SEO analyse helpt je onderneming effectiever bezig zijn met het bereiken van (commerciële) doelstellingen. Dit doen we door maandelijks een samenvatting van jouw data te produceren. We bellen maandelijks om de uitkomsten van de data en vervolgacties te bespreken.

Waar bestaat onze SEO analyse uit

gezondheids check

pagina analyse

meta analyse

content analyse

link analyse

afbeeldingen check

responsive analyse

Gebruiksvriendelijkheid

Pagespeed

Concurrentie analyse

Adwords

zoekwoorden analyse

social media

Wil je meer weten?

Vul je naam en telefoonnummer in. Wij nemen vrijwel direct contact met je op