Onmisbaar voor online succes

seo performance analyze: onmisbaar voor online success

Het kan je als ondernemer soms duizelen, al die aanbieders van online diensten die de mooiste dingen beloven. “Huur ons in voor een gegarandeerd succesvolle AdWords campagne”, “Laat je website door ons bouwen en ontvang tot 10x meer bezoekers per maand”, “Leer hoe je een webshop bouwt in 4 eenvoudige stappen” en “Gratis SEO Performance Analyse bij Innotrends”. Fantastisch, maar wat kun je er eigenlijk mee? Wat is nu eigenlijk het meest belangrijke bij het exploiteren van een website?

SEO als doel, niet als middel

Van ons verwacht je natuurlijk dat we zeggen: SEO. Maar bedenk goed: SEO is een doel, niet een middel! Jouw doel is om zoveel mogelijk klanten te bereiken met je website, of om zo veel mogelijk producten te verkopen in je webshop. Hoe je dit uiteindelijk bereikt hangt af van een aantal factoren. Jouw marketingplan en hoe je deze ten uitvoer brengt is hier voor een groot deel verantwoordelijk voor. Uiteraard is ook het belang van het design van je website niet te onderschatten. Daarnaast is het essentieel dat je website technisch goed presteert. Want alleen een webpagina die scoort op user experience, sterke content én technische aspecten maakt kans om hoog te belanden in Google. En dat is waar de meeste potentiële klanten je vinden. Zo zijn we toch weer terug bij het begin: SEO.

Site APK

SEO is een middel, maar als je het goed inzet, is het wel echt een paardenmiddel. Het werkt ook omgekeerd; als de basis van jouw website niet goed is, dan is de kans erg klein dat je goed rankt in Google en veel bezoekers trekt. Hoe kom je er nu achter of je SEO goed in elkaar steekt? De snelste en meest eenvoudige manier is om een online SEO analyse uit te (laten) voeren. Je krijgt dan een duidelijk overzicht met daarin alle belangrijke factoren die belangrijk zijn voor een goed werkende site, én hoe jouw website presteert voor die factoren. Wij noemen dit dan ook een site APK. Net als met je auto moet je jouw website met enige regelmaat helemaal doormeten, en indien nodig een onderdeel laten vervangen of repareren. Het goede nieuws: er zijn veel aanbieders die een dergelijke analyze voor je willen maken. Het slechte nieuws: je kunt soms door al die bomen het bos niet meer zien.

Innotrends to the rescue!

Gratis SEO performance audit van Innotrends

Wij bieden een volledig gratis SEO site APK aan voor iedereen. Waarom we dit gratis aanbieden? Ten eerste omdat wij het beste voorhebben met de wereld. Daarnaast geloven wij in onze sterkte: niet het maken van (geautomatiseerde) rapportjes, maar het optimaliseren van de webpagina’s van onze klanten. Uiteraard maken we gebruik van de gegevens uit de APK test. Het implementeren van de verbeteringen die nodig zijn om de site beter te laten presteren is onze échte toegevoegde waarde.

Laat dus nu jouw website gratis door ons onder de loep nemen. En ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen na het lezen van jouw SEO Performance analyse? Dan staan wij voor je klaar.

Misschien kunnen we je helpen?