Een renderende website kan eenvoudiger

Doordat we na lancering van jouw nieuwe website aangehaakt blijven doen we er alles aan om jouw doelstellingen te bereiken

"Ze helpen je bij alles en is altijd bereid voor je klaar te staan"
De Oesterkoning
oesterkoning
"Fijne serviceverlening, professioneel en vlot. Aanrader!"
Hookstone
pim hookstone
"innotrends nam alle tijd voor vragen, reageert snel en vriendelijk"
Borgo di Cortona
borgo

Onze stappenplan uitgelegd

Met een heldere stappenplan besparen we tijd, focussen we samen op de belangrijkste details en voorkomen we telleurstellende resultaten

 • 1

  Discoverygesprek

  Dit is een essentieel onderdeel van elk project, of het nu gaat om een nieuwe website, een herontwerp van een bestaande site of een andere digitale marketinginspanning. Het is de eerste stap in het proces waarbij we jouw bedrijf, jouw doelen en jouw publiek leren kennen.

 • 2

  Wireframes

  Met Wireframes kun je de structuur van jouw website visualiseren, waardoor je beter inzicht krijgt in hoe jouw gebruikers met de website zullen omgaan en navigeren. We zorgen ervoor dat de juiste conversiepunten op de meest logische plekken helder is te vinden.

 • 3

  Figma ontwerp

  Nadat alle wireframes goed zijn gekeurd, gaan we verder met het ontwerpen van uw website in Figma. Dit proces omvat het toevoegen van kleuren, typografie, afbeeldingen en andere visuele elementen aan het wireframe om een volledig functioneel en esthetisch aantrekkelijk ontwerp te creëren.

 • 4

  Ontwikkeling

  Zodra de wireframes en Figma-ontwerpen zijn goedgekeurd, beginnen we met de daadwerkelijke ontwikkeling van de website. We gebruiken actuele software om een website te bouwen die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

 • 5

  Analyse

  In het digitale tijdperk van vandaag is uw website uw visitekaartje. Het is het eerste wat potentiële klanten zien en het kan een blijvende indruk achterlaten. Daarom is het essentieel dat uw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook technisch solide. Hier komt onze dienst, Analyse van de Website, in beeld.

 • 6

  Optimalisatie

  Een belangrijk onderdeel van website optimalisatie is het regelmatig controleren en bijwerken van de website om ervoor te zorgen dat deze blijft voldoen aan de veranderende eisen, trends en doelstellingen. Dit is waarom innotrends aangehaakt blijft, ook na de lancering van je website.

Volledig transparant en zonder gedoe

250 p/m

zonder gedoe maandelijks opzegbaar

houten

Stappenplan

I am a button