Transparantie in alles wat we doen

Onze klanten zijn super enthousiast over onze service maar ben je ontevreden helpt innotrends zelfs met het migreren van jouw website

Waar wacht je nog op?
houten
 • Op maat

  We maken geen gebruik van vooraf gemaakte ontwerpen die je overal voor een prikkie kunt kopen. Je krijgt een eigen ontwerp op maat.

  Laten we van start gaan →
 • Minimale opstartfee

  Wij geloven dusdanig in onze klanten dat we het onnodig vinden hoge opstart-fees of andere type van voorafbetalingen te vragen.

  Transparante tarieven →
 • We staan klaar

  Ben je al klant van innotrends dan kun je een account aanmaken bij onze support portal en tickets aanmaken. Lekker eenvoudig. Bellen mag ook!

  Service nodig? →

Veelgestelde vragen

 • Hoe moet ik beginnen?

  Het proces is net zo eenvoudig als het klinkt. Je hoeft geen technisch genie te zijn of de laatste trends in webdesign te kennen – daar zijn wij voor! Het enige wat je hoeft te doen is ons een idee geven van wat je wilt bereiken met je nieuwe website. Wil je meer klanten aantrekken? Je online aanwezigheid versterken? Of misschien wil je gewoon indruk maken op jouw bezoekers met een stijlvolle en moderne website? Wat je doelen ook zijn, wij staan klaar om ze te helpen realiseren.

  Bij innotrends begrijpen we dat elke klant uniek is, en daarom bieden we een persoonlijke aanpak. We nemen de tijd om jouw bedrijf, jouw merk en jouw doelstellingen te begrijpen, zodat we een website kunnen creëren die echt bij je past. En maak je geen zorgen, we houden je gedurende het hele proces op de hoogte, zodat u altijd weet wat er gebeurt.

 • Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

  Goede vraag! Bij innotrends geloven we dat kwaliteit tijd kost. We willen ervoor zorgen dat elk detail van jouw website perfect is afgestemd op jouw merk en doelgroep. Daarom nemen we meestal tussen de 4 tot 6 weken om een volledig functionele, prachtig ontworpen en SEO-geoptimaliseerde website te leveren.

  Maar maak je geen zorgen! We houden je tijdens het hele proces op de hoogte met regelmatige updates en mijlpalen. En als je haast hebt, kunnen we altijd een versneld traject bespreken. Want bij innotrends draait alles om flexibiliteit en klanttevredenheid.

 • Is de website mijn eigendom?

  Welkom bij innotrends, waar innovatie en trends samenkomen om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Wij zijn een dynamisch team van trendwatchers, technologie-enthousiastelingen en digitale goeroes die zich inzetten om jouw bedrijf op de kaart te zetten in deze snel veranderende digitale wereld.

  Bij innotrends geloven we dat het geheim van succes ligt in het vermogen om vooruit te kijken, te anticiperen op veranderingen en deze te omarmen. Daarom zijn we hier om je te helpen de nieuwste trends en innovaties in jouw branche te ontdekken en toe te passen. Van de nieuwste technologische ontwikkelingen tot opkomende markttrends, wij hebben de kennis en ervaring om je te helpen voorop te blijven lopen.

  Maar laten we even teruggaan naar een vraag die veel van onze klanten stellen: “Is de website mijn eigendom ook als ik het abonnement opzeg?” Het antwoord is een volmondig ja! Bij innotrends geloven we in transparantie en eerlijkheid. Daarom is alles wat we voor je creëren – van jouw website tot jouw marketingmateriaal – 100% van jouw, zelfs als je besluit jouw abonnement bij ons op te zeggen. Je hebt volledige controle over jouw inhoud en kunt deze naar eigen inzicht gebruiken.

 • Wat zijn de kosten?

  Je kunt kiezen uit 3 pakketen:

  1. Website zonder gedoe
  2. Slim bezig!
  3. Volledig ontzorgt

  Onze ‘website zonder gedoe’ pakket kost 250,- per maand (bekijk inhoud pakket hier). Onze ‘slim bezig! pakket kost 500,- per maand (bekijk inhoud pakket hier). Het Volledig Ontzorgt pakket kost 850,- per maand (bekijk inhoud pakket hier)

  Het eerste factuur zal bij aanvang van de samenwerking verstuurd worden t.w.v. de eerste 4 maanden van het maandbedrag. Betaaltermijn is 30 dagen en zolang de betaling niet is voldaan zal innotrends niet aan het ontwikkeltraject beginnen. 

  Alle tarieven zijn excl. BTW

 • Hoe lang zit ik aan het abonnement vast?

  Nou, we hebben goed nieuws voor je! Bij innotrends geloven we in flexibiliteit. We bieden enkel maandelijkse abonnementen aan. En het beste van alles? Je kunt op elk moment opzeggen. Ja, dat heb je goed gelezen! Geen verborgen kosten, geen kleine lettertjes, gewoon pure vrijheid. De website blijft van jou.

  Stel je besluit de samenwerking op te zeggen vinden we dat natuurlijk jammer. Hoe dan ook ontvang je van ons een migratiebestand waar je de website over kunt zetten naar een ander hostingbedrijf naar keuze. Goed om te weten dat wij gebruik maken van diverse software om je website te ontwikkelen. De meeste plugins kost geld waar we licenties voor hebben gekocht. Mocht je besluiten van ons weg te gaan dan zijn we verplicht onze licentiecodes te verwijderen. Je website blijft uiteraard gewoon werken maar je ontvangt geen software updates meer tenzij je zelf licenties koopt bij de leveranciers.

 • Zal mijn website door jullie ook voorzien worden door teksten en afbeeldingen?

  In principe verzorg je zelf voor teksten en afbeeldingen (let op: het gebruik maken van afbeeldingen en teksten van derden, zonder licentie of goedkeuring, is niet toegestaan). Jij blijft hiervoor eind-verantwoordelijk.

  Mocht je geen tijd hebben of ben je van mening dat de teksten niet goed aanslaan dan kan onze externe getalenteerde copywriters en grafisch ontwerpers nauw samen werken om boeiende content te creëren die jouw merkverhaal vertelt en jouw doelgroep aanspreekt.

  Het laten schrijven van teksten valt buiten de pakkettarieven met andere woorden: additionele kosten.

 • Mijn teksten en foto's zijn nog niet klaar, waarom moet ik alsnog het abonnement betalen

  Goede vraag maar laat me je dat uitleggen met een beetje humor.

  Stel je voor dat je een abonnement hebt op een geweldige sportschool (ja, die met die supermoderne apparatuur en die geweldige smoothiebar). Je hebt betaald voor de maand, maar je hebt geen tijd gehad om te gaan. Zou je dan naar de sportschool gaan en zeggen: “Hé, ik heb deze maand niet gesport, dus ik hoef niet te betalen”? Nee toch? Hetzelfde geldt voor onze abonnementen.

  Bij innotrends betalen abonnees voor toegang tot onze exclusieve diensten. Of je nu klaar bent met je teksten en foto’s of niet, je hebt nog steeds toegang tot de webstite en wij zijn vast bezig met het ontwikkelen en optimaliseren ervan. En weet je wat? We zijn er vrij zeker van dat als je eenmaal begint met het verkennen van de website mogelijkheden, je zo geïnspireerd raakt dat die teksten en foto’s in no-time klaar zullen zijn!

  Dus kom op, trek die digitale sportschoenen aan en begin met het vullen van jouw website. We beloven dat het de investering meer dan waard is. En wie weet? Misschien vind je wel de volgende grote opportunity of innovatie die je website naar een hoger niveau tilt.

 • Klantenservice

  Gedurende onze openingstijden (08.00 t/m 18.00) maandag tot en met vrijdag is telefonisch contact mogelijk. Buiten deze uren om is het tevens mogelijk gebruik te maken van onze support portal. Je kunt een ticket inschieten met vragen en/of opmerkingen. In het geval van uiterste spoed (website is niet meer bereikbaar) zullen we tijden het weekend aan je site werken. Komen we tot de conclusie dat de site plat ligt vanwege eigen toedoen zal een factuur van €250 excl. BTW in rekening gebracht worden. 

  Onze klantenservice is gefocust op het beheer en onderhoud van de website, we gaan niet over je SEO, Search Console errors of dat soort zaken. Wil je dat we wél aan de slag gaan met dit soort zaken zullen we een offerte op maat voor je maken na een zorgvuldige inventarisatie.

  Naast de geboden service uren (zie pakketten) kost 1 uur service €85,- excl. btw. Je ontvangt 10% korting bij het aanschaf van een strippenkaart vanaf 10 uur. De strippenkaart is max 12 maanden gelding. Niet gebruikte uren kan alleen in overleg overgezet worden naar een volgend jaar.

Wat zeggen onze vrienden

 • Guido

  De Oesterkoning

  oesterkoning

  Innotrends is een heel erg goede webdesigner. Scott helpt je bij alles en is altijd bereid voor je klaar te staan. Je stuurt hem een app en 2 minuten later heeft hij het al geregeld. Je kan in het weekend en 's-nachts bij hem aankloppen, hij staat altijd voor je klaar.

 • Noordhoff

  Hoger onderwijs

  noordhoff

  Fantastisch! Zou iedereen aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan. Innotrends levert kwaliteit in een bijzonder snel tempo en neemt je veel werk uit handen

 • Dylan Jonker

  Eigenaar webdesignbureau

  dylan jonker

  Een fijne ervaring gehad met Innotrends, zeer goede communicatie. Scott heeft mij geholpen wanneer ik het goed kon gebruiken! Raad Innotrends (Scott) zeker aan

 • Johannes & Jolanda

  Borgo di Cortona

  borgo

  Scott heeft voor ons een website voor onze agriturismo gemaakt en we zijn er erg blij mee. Voor ons als digibeten heeft hij een eenvoudig te bedienen 'achterkant' ontworpen. We kunnen nu eenvoudig en zonder stress onze site up-to-date houden. Scott nam alle tijd voor vragen, reageerde snel en vriendelijk, kwam met goede ideeën en bleef gemotiveerd tot het eind. Aanrader!!

 • Pim Leurs

  Webdesignbureau Hookstone

  pim hookstone

  Zeer tevreden van mijn samenwerking met Innotrends. Fijne serviceverlening, professioneel en vlot. Aanrader!

 • Angela Nijs

  Eigenaar TWIST marketing

  twist

  Ik heb zeer goede ervaringen met Innotrends. Beste internet marketingbureau dat ik tot nu toe heb gezien. Ze zijn zeer kundig, servicegericht en persoonlijk. Een echte aanrader dus! ????

 • Michelle Thijse

  Eigenaar Health-Switch

  logo

  Dankzij Scott is mijn website veel hoger te vinden in google. Daarnaast ben ik veel bewuster bezig met bloggen nu ik precies weet waar ik op moet letten. Onwijs bedankt!

 • Mariska van den Bosch

  Eigenaar sporty company

  logo

  Scott, is niet zomaar een handiger it'er. Hij werkt snel en denkt met je mee. Ik ben heel blij met alles wat hij voor me gedaan heeft ook dingen die hij niet had hoeven doen. Service is dus echt top

 • Martin Brein-Akelson

  Eigenaar bureau (Noorwegen)

  logo

  I`ve been working with Scott from Innotrends now for about 4 weeks. He is a true professional with the heart of a teacher.

 • Nino Pajevic

  e-commerce website (AUS)

  logo

  In just a few hours Scott brought our website to an astounding speed. Highly recommend

 • Karie Kameleon

  Eigenaar bureau (U.S.A.)

  logo

  Scott is amazing! He kindly reached out to me and patiently helped me with my WordPress issue. Thank you for being so wonderful!

 • Hannah Gerstner

  CMO - Marketing bureau (U.S.A.)

  logo

  Scott from Innotrends was a lifesaver! He helped me identify which solutions would work best and even hopped on a video call to answer any remaining questions. I would highly recommend working with Scott and Innotrends for any of your digital needs!

Tarieven

I am a button
innotrends

innotrends

We reageren vrijwel direct

We zijn morgen weer vanaf 07.00 bereikbaar

innotrends

Hey hallo,

Welkom bij innotrends. Hoe kunnen we je vandaag van dienst zijn?

Whatsapp