Slim bezig

Zoadat we samen focussen op wat er echt toe doet

Waar wacht je nog op?
houten
 • Op maat

  We maken geen gebruik van vooraf gemaakte ontwerpen die je overal voor een prikkie kunt kopen. Je krijgt een eigen ontwerp op maat.

  Laten we van start gaan →
 • Minimale opstartfee

  Wij geloven dusdanig in onze klanten dat we het onnodig vinden hoge opstart-fees of andere type van voorafbetalingen te vragen.

  Transparante tarieven →
 • We staan klaar

  Ben je al klant van innotrends dan kun je een account aanmaken bij onze support portal en tickets aanmaken. Lekker eenvoudig. Bellen mag ook!

  Service nodig? →

Wat krijg je allemaal met ons 'Slim bezig' oplossing

 • Concurrentie analyses

  Concurrentie analyse is een essentieel onderdeel van elke succesvolle bedrijfsstrategie. Het stelt je in staat om een diepgaand inzicht te krijgen in wat jouw concurrenten doen, hoe ze presteren en waar je kansen liggen om ze te overtreffen. Bij ons krijg je niet zomaar een standaard rapport, maar een uitgebreide en gedetailleerde analyse van jouw specifieke concurrenten. 1x per maand sturen wij een Concurrentie analyse. Wat doet jouw concurrent? Dat is de vraag die we beantwoorden. Je geeft ons een 4tal concurrenten en je krijgt vele inzichten van het online gedrag van jouw concurrent. Dit is geen overbodige luxe, maar een noodzaak in de huidige concurrerende markt. Met onze grondige analyse kun je strategische beslissingen nemen die gebaseerd zijn op harde feiten en data, niet op giswerk. Laat ons je helpen om je concurrentie altijd een stap voor te blijven!

 • SEO rapportages

  Hoe hoog sta jij in de zoekmachine? Deze vraag is cruciaal voor het succes van jouw online onderneming. In de digitale wereld van vandaag is het essentieel om zichtbaar en vindbaar te zijn. Daarom is het belangrijk om te weten waar je staat in de zoekmachineresultaten. Elke maand maken wij een SEO rapportage voor jou, zodat je precies weet hoe je presteert. Deze rapportage geeft je inzicht in jouw positie, de voortgang die je maakt en de gebieden waar verbetering mogelijk is. Met onze gedetailleerde SEO rapportage kun je strategische beslissingen nemen om jouw online aanwezigheid te versterken en je concurrentie voor te blijven. Laat ons je helpen om jouw zichtbaarheid in de zoekmachines te vergroten en zo meer klanten naar jouw website te leiden.

 • Webshop mogelijkheid

  Webshop integratie is een cruciale stap in de groei van uw bedrijf. Het stelt u in staat om uw producten en diensten op een efficiënte en effectieve manier online aan te bieden, waardoor u een breder publiek kunt bereiken en uw verkoop kunt verhogen. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw webshop integratie soepel verloopt? Dat is waar wij binnenkomen. Wij bieden de mogelijkheid tot implementatie van uw webshop door WooCommerce, een toonaangevend e-commerce platform dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Bovendien begeleiden we u bij het instellen van betaalmodules en het kiezen van de juiste bank voor iDeal betalingen, zodat uw klanten op een veilige en betrouwbare manier kunnen betalen. Met onze hulp wordt webshop integratie geen stressvolle taak, maar een opwindende kans om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

 • Productfeed koppelingen

  Productfeed koppelingen zijn een essentieel onderdeel van elke succesvolle e-commerce strategie. Ze zorgen ervoor dat uw producten op de juiste manier en op het juiste moment worden weergegeven op uw website, wat leidt tot hogere conversies en meer verkoop. Maar het maken van deze koppelingen kan complex en tijdrovend zijn. Gelukkig hebben wij de oplossing voor u. Wij kunnen product feeds koppelingen maken, zodat je product altijd netjes geplaatst is op de website. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over technische details of het handmatig bijwerken van uw productfeeds. Wij nemen al het harde werk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het runnen van uw bedrijf en het tevredenstellen van uw klanten. Met onze hulp wordt uw productfeed beheer een fluitje van een cent. Maak vandaag nog de slimme keuze en laat ons uw productfeed koppelingen verzorgen!

 • Website ontwikkeling

  Welkom bij innotrends, jouw betrouwbare partner voor WordPress website ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van innovatieve, gebruiksvriendelijke en effectieve websites die jouw bedrijf helpen groeien en bloeien in de digitale wereld.

  Onze aanpak is eenvoudig maar doeltreffend. We beginnen met een Discovery gesprek waarin we samen met je kijken naar het verleden van jouw bedrijf, de huidige website, wat goed gaat en wat beter kan. We bespreken uw doelstellingen, analyseren jouw concurrenten en verzamelen alle benodigde informatie om een solide basis te leggen voor de ontwikkeling van jouw nieuwe website.

  Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwikkelen van wireframes – het basisgeraamte en de structuur van uw website. Dit geeft je een idee van hoe wij de indeling van de website zien. Deze wireframes worden aangepast naar jouw smaak en voorkeuren.

  Het volgende stadium is het ontwerp. Hiervoor gebruiken we Figma, een toonaangevende ontwerptool die ons in staat stelt om de wireframes om te zetten in een visueel aantrekkelijk ontwerp dat lijkt op jouw toekomstige website. We voegen kleuren, logo’s en afbeeldingen toe en bespreken dit met jouw. Op basis van feedback voeren we eventuele wijzigingen door.

  Pas als alles naar wens is, beginnen we met het daadwerkelijk ontwikkelen van jouw nieuwe WordPress website. Dankzij onze grondige voorbereiding in de voorgaande stappen, zul je merken dat de website precies voldoet aan jouw verwachtingen en dat er geen verdere veranderingen nodig zijn. Mocht dit toch het geval zijn, dan is dat geen probleem. Bij innotrends maken we super eenvoudig om wijzigingen aan te brengen, zoals kleur, lettertypes, lettergrootte, indelingen en meer. We hebben een support portal waar je tickets in kunt schieten. Bellen mag uiteraard ook.

  Maak je geen zorgen als je na oplevering nog wijzigingen wilt doorvoeren. Dit is altijd mogelijk. Bekijk onze pakketten op de tarievenpagina om te zien hoeveel wijzigingen je gedurende het jaar gratis kunt laten uitvoeren.

  Bij innotrends staan we voor kwaliteit, transparantie en klanttevredenheid. We kijken ernaar uit om samen met jouw een succesvolle online aanwezigheid te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw project te bespreken!

 • Inclusief Hosting, Backups

  Wil jij een professionele website die niet alleen mooi is, maar ook veilig en betrouwbaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij maken jouw website inclusief hosting en backups, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over technische zaken en je volledig kunt richten op de inhoud van je website.

  Onze website ontwikkeling is gebaseerd op jouw wensen en behoeften. We luisteren naar jouw ideeën en vertalen deze naar een uniek ontwerp dat past bij jouw bedrijf of persoonlijke stijl. We zorgen ervoor dat jouw website er niet alleen goed uitziet, maar ook gebruiksvriendelijk is en goed vindbaar in zoekmachines.

  Maar daar houdt het niet op. Bij ons krijg je ook hosting en backups inbegrepen. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat jouw website veilig en stabiel draait op onze servers. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan hebben wij altijd een backup achter de hand om snel te kunnen herstellen.

  Kortom, wij bieden een totaalpakket aan waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken over de technische kant van jouw website. Wij regelen alles voor je, zodat jij je volledig kunt richten op de inhoud van jouw website. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw droomwebsite realiseren!

 • Volledig op maat gemaakt

  Bent u op zoek naar een unieke website die volledig op maat is gemaakt voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk websites en kunnen uw ideeën omzetten in een prachtige en functionele website.

  Een maatwerk website biedt vele voordelen ten opzichte van standaard templates. Zo kunt u uw eigen huisstijl en branding volledig integreren in de website, waardoor deze naadloos aansluit bij uw bedrijf. Daarnaast kunt u zelf bepalen welke functionaliteiten de website moet hebben, zodat deze perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

  Onze ervaren ontwikkelaars gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en een plan op maat te maken. Hierbij houden we rekening met uw doelgroep, de gewenste uitstraling en de functionaliteiten die nodig zijn om uw doelen te bereiken.

  Wij zorgen ervoor dat uw maatwerk website niet alleen mooi is, maar ook goed functioneert. Zo wordt de website geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat deze goed vindbaar is voor potentiële klanten. Daarnaast zorgen we voor een gebruiksvriendelijke interface, zodat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren en vinden wat ze zoeken.

  Kortom, een maatwerk website is dé manier om uw bedrijf online te presenteren op een unieke en professionele manier. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomwebsite. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze maatwerk websites!

 • Ongelimiteerd aantal pagina’s

  Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner om uw website te ontwikkelen? Zoek niet verder, want wij maken websites met een ongelimiteerd aantal pagina’s. Ja, u leest het goed! Ongelimiteerd! Dit betekent dat u nooit meer hoeft te worstelen met het beperken van uw inhoud of het weglaten van belangrijke informatie omdat u niet genoeg ruimte heeft. Met ons aanbod kunt u uw eigen website hebben met een ongelimiteerd aantal pagina’s. Dit geeft u de vrijheid om al uw ideeën, producten en diensten op een uitgebreide en gedetailleerde manier te presenteren. U kunt zoveel pagina’s toevoegen als u wilt, zonder extra kosten. Dit is de perfecte oplossing voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen uitbreiden en verbeteren. Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en begin met het bouwen van uw eigen website met een ongelimiteerd aantal pagina’s!

 • Volledig responsive, maandelijkse check.

  Ervaar de kracht van een volledig responsieve website met onze maandelijkse check. Bij ons staat uw online aanwezigheid centraal en wij zorgen ervoor dat uw website altijd up-to-date en mobielvriendelijk is. Onze dienstverlening omvat een volledig responsieve website die zich naadloos aanpast aan elk schermformaat, of het nu een desktop, tablet of smartphone is. Dit betekent dat uw klanten altijd de beste gebruikerservaring krijgen, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. Bovendien voeren we maandelijks een grondige check uit om ervoor te zorgen dat alles soepel en efficiënt werkt. Met onze diensten bent u verzekerd van een website die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Kies voor Volledig responsive, kies voor succes!

 • SEO proved instellingen

  SEO bewezen instellingen zijn een essentieel onderdeel van elke succesvolle online marketingstrategie. Ze vormen de basis voor hoe uw website wordt geïndexeerd en gerangschikt door zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Zonder deze instellingen kan uw website moeilijk te vinden zijn voor potentiële klanten, wat resulteert in gemiste kansen en verloren omzet. Maar met de juiste SEO bewezen instellingen op zijn plaats, kan uw website gemakkelijk worden gevonden door degenen die op zoek zijn naar uw producten of diensten. Dit betekent meer verkeer naar uw site, meer leads en uiteindelijk meer omzet. Dus als u serieus bent over het groeien van uw bedrijf online, dan zijn SEO bewezen instellingen een must.

 • High speed website

  Pagina snelheid doet veel met het vertrouwen van de consument. Een snelle website geeft de indruk van professionaliteit en betrouwbaarheid. Het toont aan dat je waarde hecht aan de tijd van jouw klanten en dat je bereid bent te investeren in technologie om hun ervaring zo soepel en aangenaam mogelijk te maken. Aan de andere kant kan een trage website twijfels zaaien over de kwaliteit van uw diensten en de betrouwbaarheid van uw bedrijf.

  Hieronder delen we onze pagespeed resultaten uitgevoerd met Google’s pagespeed insights tool. (klik om te vergroten)

 • Jaarlijkse APK keuring

  Wij geven uw website een jaarlijkse APK keuring, een essentiële service die niet over het hoofd mag worden gezien. Het is een schokkende realiteit dat 98% van alle websites niet voldoet aan de technische vereisten. Dit betekent dat bijna alle websites op het internet kwetsbaar zijn voor problemen die hun prestaties kunnen beïnvloeden, hun beveiliging kunnen ondermijnen en zelfs hun online zichtbaarheid kunnen verminderen. Maar maak u geen zorgen, onze technische ‘APK’ check is hier om u te helpen. Wij zorgen ervoor dat uw website altijd in topconditie is, vrij van technische fouten en klaar om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen. Laat ons uw website onder de loep nemen en ervoor zorgen dat deze voldoet aan alle technische vereisten. Uw online succes begint met een goed functionerende website – en daarvoor zijn wij er!

 • Volledig onderhoud

  Het onderhouden van uw website is een essentiële taak die het hele jaar door aandacht vereist. Met onze dienst ‘Hele jaar door website onderhouden’, zorgen we ervoor dat uw website altijd up-to-date, veilig en functioneel blijft. We begrijpen dat technologie en trends snel veranderen, daarom werken we volgens de nieuwste standaarden om ervoor te zorgen dat uw website altijd relevant blijft. Ons ‘Hele jaar door onderhoud’ omvat alles, van het regelmatig bijwerken van inhoud tot het oplossen van technische problemen. We zijn er om u te helpen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – het runnen van uw bedrijf. Investeer in ons ‘Hele jaar door onderhoud’ en ervaar de gemoedsrust die komt met het weten dat uw website in goede handen is.

 • Maandelijkse optimalisatie tips

  Welkom bij innotrends, uw betrouwbare partner voor innovatieve en trendsettende weboplossingen. Wij zijn er trots op dat we onze klanten een breed scala aan diensten aanbieden, waaronder het optimaliseren van de snelheid van jouw website. We begrijpen dat Pagespeed een cruciale factor is voor zowel SEO als voor de gebruikerservaring, en daarom nemen we dit aspect zeer serieus in onze beide pakketten.

  Voordat we jouw nieuwe website live zetten, voeren we een grondige controle uit op de snelheid. We begrijpen dat elke seconde telt in de digitale wereld en daarom streven we ernaar om een minimale snelheidsscore van 95% te behalen. Dit doen we door waar nodig aanpassingen te maken in de code of andere elementen van uw website.

  Je vraagt zich misschien af, waarom streven we niet naar 100%? Hoewel ons doel natuurlijk is om de perfecte score te behalen, is dit niet altijd haalbaar. Dit kan te maken hebben met verschillende factoren zoals de complexiteit van de website, de hosting, aanpassingen in de code, afbeeldingen en vele andere zaken. Maar wees gerust, we beloven dat we ons uiterste best doen om zo hoog mogelijk te scoren.

  Bij innotrends geloven we in transparantie en daarom delen we onze rapportages met onze klanten. Dit is een dienst die inbegrepen is in beide pakketten. Het is nog een reden om voor innotrends te kiezen, omdat deze mate van transparantie niet vaak wordt gezien bij andere webbouwers.

  Bij innotrends zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. We zijn er trots op dat we onze klanten een uitgebreid pakket aan diensten kunnen bieden, waaronder Pagespeed-optimalisatie. Dus waarom wachten? Neem vandaag nog een abonnement bij innotrends en ervaar het verschil zelf.

 • Groeiadvies ism BureauMedia

  Bent u op zoek naar een manier om uw bedrijf te laten groeien en bloeien? Dan is Groeiadvies van BureauMedia precies wat u nodig heeft. Onder leiding van Maurice Buijs, een succesvolle internetondernemer, biedt BureauMedia een uitgebreid scala aan diensten om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Het hoogtepunt van onze diensten is het Groei advies gesprek dat we aanbieden via Zoom of op locatie, één keer per kwartaal. Tijdens deze sessies krijgt u de kans om uw bedrijfsstrategieën te bespreken, nieuwe ideeën te genereren en de groeimogelijkheden van uw bedrijf te verkennen. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en daarom passen we onze adviezen aan op basis van uw specifieke behoeften en doelen. Laat ons u helpen uw bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen met ons Groeiadvies. Neem vandaag nog contact met ons op en begin de reis naar succes met BureauMedia.

Slim bezig

I am a button
innotrends

innotrends

We reageren vrijwel direct

We zijn morgen weer vanaf 07.00 bereikbaar

innotrends

Hey hallo,

Welkom bij innotrends. Hoe kunnen we je vandaag van dienst zijn?

Whatsapp