Welkom bij innotrends, jouw betrouwbare partner voor WordPress website ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van innovatieve, gebruiksvriendelijke en effectieve websites die jouw bedrijf helpen groeien en bloeien in de digitale wereld.

Onze aanpak is eenvoudig maar doeltreffend. We beginnen met een Discovery gesprek waarin we samen met je kijken naar het verleden van jouw bedrijf, de huidige website, wat goed gaat en wat beter kan. We bespreken uw doelstellingen, analyseren jouw concurrenten en verzamelen alle benodigde informatie om een solide basis te leggen voor de ontwikkeling van jouw nieuwe website.

Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwikkelen van wireframes – het basisgeraamte en de structuur van uw website. Dit geeft je een idee van hoe wij de indeling van de website zien. Deze wireframes worden aangepast naar jouw smaak en voorkeuren.

Het volgende stadium is het ontwerp. Hiervoor gebruiken we Figma, een toonaangevende ontwerptool die ons in staat stelt om de wireframes om te zetten in een visueel aantrekkelijk ontwerp dat lijkt op jouw toekomstige website. We voegen kleuren, logo’s en afbeeldingen toe en bespreken dit met jouw. Op basis van feedback voeren we eventuele wijzigingen door.

Pas als alles naar wens is, beginnen we met het daadwerkelijk ontwikkelen van jouw nieuwe WordPress website. Dankzij onze grondige voorbereiding in de voorgaande stappen, zul je merken dat de website precies voldoet aan jouw verwachtingen en dat er geen verdere veranderingen nodig zijn. Mocht dit toch het geval zijn, dan is dat geen probleem. Bij innotrends maken we super eenvoudig om wijzigingen aan te brengen, zoals kleur, lettertypes, lettergrootte, indelingen en meer. We hebben een support portal waar je tickets in kunt schieten. Bellen mag uiteraard ook.

Maak je geen zorgen als je na oplevering nog wijzigingen wilt doorvoeren. Dit is altijd mogelijk. Bekijk onze pakketten op de tarievenpagina om te zien hoeveel wijzigingen je gedurende het jaar gratis kunt laten uitvoeren.

Bij innotrends staan we voor kwaliteit, transparantie en klanttevredenheid. We kijken ernaar uit om samen met jouw een succesvolle online aanwezigheid te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw project te bespreken!