Welkom bij innotrends, uw betrouwbare partner voor innovatieve en trendsettende weboplossingen. Wij zijn er trots op dat we onze klanten een breed scala aan diensten aanbieden, waaronder het optimaliseren van de snelheid van jouw website. We begrijpen dat Pagespeed een cruciale factor is voor zowel SEO als voor de gebruikerservaring, en daarom nemen we dit aspect zeer serieus in onze beide pakketten.

Voordat we jouw nieuwe website live zetten, voeren we een grondige controle uit op de snelheid. We begrijpen dat elke seconde telt in de digitale wereld en daarom streven we ernaar om een minimale snelheidsscore van 95% te behalen. Dit doen we door waar nodig aanpassingen te maken in de code of andere elementen van uw website.

Je vraagt zich misschien af, waarom streven we niet naar 100%? Hoewel ons doel natuurlijk is om de perfecte score te behalen, is dit niet altijd haalbaar. Dit kan te maken hebben met verschillende factoren zoals de complexiteit van de website, de hosting, aanpassingen in de code, afbeeldingen en vele andere zaken. Maar wees gerust, we beloven dat we ons uiterste best doen om zo hoog mogelijk te scoren.

Bij innotrends geloven we in transparantie en daarom delen we onze rapportages met onze klanten. Dit is een dienst die inbegrepen is in beide pakketten. Het is nog een reden om voor innotrends te kiezen, omdat deze mate van transparantie niet vaak wordt gezien bij andere webbouwers.

Bij innotrends zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. We zijn er trots op dat we onze klanten een uitgebreid pakket aan diensten kunnen bieden, waaronder Pagespeed-optimalisatie. Dus waarom wachten? Neem vandaag nog een abonnement bij innotrends en ervaar het verschil zelf.