Website Pro

Wij nemen je alle dagelijkse digitale gerelateerde zaken uit handen zodat jij je kunt bezighouden met de andere belangrijke zaken van jouw onderneming
Gratis Website Keuring

De dienst

Met ons website pro abonnement nemen we in feite alle website gerelateerde zaken uit handen.

Omdat we vanzelfsprekend nauwer bij de organisatie worden betrokken zullen we op de hoogte zijn van de doelstellingen. Hierdoor kunnen we de analyses optimaal inrichten op basis van de doelstellingen.

Je zult merken dat een enorme last van je schouders is komen te vervallen. Je weet ook dat je met deze samenwerking een online kenner in huis haalt die jouw digitale doelstellingen in de gaten zal houden en pro-actief zal acteren.

hulp nodig?

Wil je gebruik maken van onze website pro dienst dan plannen we een afspraak in. Gemiddeld genomen duurt een gesprek ca. 1  a 2 uur.

Minimale duur

Omdat we geen magiërs zijn en het bereiken van doelstellingen alles behalve een exacte wetenschap is, is een samenwerking van minimaal 3 maanden een minimale eis.

Na de eerste 3 maanden is de samenwerking maandelijks opzegbaar na 6 maanden worden gunstigere tarieven bespreekbaar zodra de intensiteit van de samenwerking het toelaat.

tarief?

Het basis-tarief is vanaf €275,- per maand excl. BTW. 

Website pro Aanvraag