WordPress Websites

Intelligent WordPress

WordPress is de meest gebruikte CMS ter wereld. Met ruim 35% marktaandeel kun je rustig stellen dat WordPress prima is te gebruiken voor 90% van alle ondernemingen. In toenemende mate stappen grote multinationals over naar WordPress zoals kranten en tijdschriften.

WordPress op maat

De markt verandert continue. Deze veranderingen hebben impact, ook voor jouw digitale succes. Een website is niet onbeperkt houdbaar.
Omdat we het belangrijk vinden dat doelstellingen behaald worden ontwikkelen we enkel voor klanten inclusief een maandelijkse analyse.

Het ontwikkeltraject

Stap 1

Onze eerste ontmoeting staat in het teken van het beantwoorden van ogenschijnlijk makkelijk vragen. We dagen je uit door extra vragen te stellen op basis van de antwoorden. Dit is niet om vervelend te doen. Dit doen we zodat we een volledig beeld krijgen van jouw doelstellingen. Als je al website hebt kijken we graag naar je analytics. Op deze wijze kunnen we adviseren wat tot nu toe goed heeft gewerkt en wat niet.

Inventarisatie

Stap 2

In deze fase gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een ontwerp op maat. Als er teksten en afbeelding aanwezig zijn zullen we deze direct toevoegen aan de nieuwe website. We bieden gratis de mogelijkheid je website op een innotrends server te plaatsen zodat je deze kunt beoordelen voordat het live gaat. Je oude website kan daardoor nog live blijven.

Ontwikkeling

Stap 3

Wij ontwikkelen websites met de beste intenties maar ook voor ons is het af en toe 'gokken' wat wel of niet werkt voor jouw doelgroep. Dit is ook de reden waarom we maandelijks zullen monitoren of jouw website technisch aan de eisen voldoet, of de content SEO-proof is én onze maandelijkse analyses bevat onder meer concurrentie- en Adwords analyses.

Optimalisatie

Recent opgeleverde websites

Wil je meer weten?

Vul je naam en telefoonnummer in. Wij nemen vrijwel direct contact met je op