WORDPRESS WEBSITES ONTWIKKELING

Wordpress websites

We <3 WordPress

Ruim 8 jaar geleden ben ik begonnen met het ontwikkelen van WordPress websites. Met name om te leren wat WordPress allemaal kan. Ik had verder geen eigen bedrijf of zo maar ik vond het leuk om thuis te ‘spelen’ met WordPress. Inmiddels is WordPress een zeer gewaardeerde én de meest gebruikte CMS te wereld. Maar liefst 28% van alle websites maakt gebruik van WordPress.

Is WordPress het beste systeem? Nou, dat ligt net aan de doelstelling van de website maar voor de meeste klanten is WordPress de beste uitkomst. Met name omdat het voor de gebruiker zeer gebruiksvriendelijk is. Iedereen met een beetje computer ervaring kan overweg met WordPress.

Omdat ik nogal wat websites in het verleden heb gemaakt en bij bestaande klanten vaak te maken krijg met verouderde websites krijg ik steeds vaker het verzoek een WordPress website te ontwikkelen. Dit doe ik uiteraard maar al te graag omdat ik naast het verbeteren van websites enorm veel plezier heb met het ontwikkelen van nieuwe websites voor mijn klanten.

Alles op een rijtje

Inventarisatie

Tijdens dit gesprek gaan we veel vragen stellen zoals de doelstellingen van jouw onderneming, wie zijn de concurrenten en waar zijn ze goed in, wie van de medewerkers neemt deel aan dit project en wat zijn hun kwaliteiten enz.

Analyse

Na het inventariseren zal innotrends de onderneming analyseren op het gebied van doelstellingen versus de realiteit. We zullen behaalde resultaten zoals de website statistieken analyseren maar ook dat van de concurrenten.

Advies

Nadat we alles in kaart hebben gebracht schrijven we een advies rapport. Met dit advies kun je direct aan de slag zoals het aanpassen van je website, communicatie en of social media posts.

optimalisatie

Wij zijn lang genoeg in het vak te erkennen dat niet alles dat we hebben geadviseerd met evenveel succes zal werken. Omdat we dit weten zullen we na het implementeren van het advies blijven optimaliseren.

bezoekers

Middels diverse monitoring tools krijgen we inzage in het bezoekersgedrag van je klanten.

Social Media

Social media analytics biedt heel veel meer dan likes en shares. Wij monitoren en analyseren wat social media bijdraagt aan de doelstellingen

concurrenten

Heb je altijd willen weten wat je concurrenten op het gebied van zoekmachine marketing uitspoken?

Dit is waarom je ons moet overwegen:

Als je als doel hebt digitaal te groeien dan is innotrends met meer dan 20 jaar digitale werkvering een van de meest ervaren bedrijven in Nederland. We garanderen en beloven niks omdat we simpelweg ook wel eens verast kunnen worden met nieuwe innovaties, concurrenten en omdat we eerlijk zijn.

We zijn niet dat type bureau waar je voor project managers of business managers moet betalen. We willen gewoon betaald worden voor het werk dat we doen….that’s all

Innotrends is expert op een aantal kern elementen:

Analyse,   zoekmachine optimalisatie (SEO)  & WordPress