WordPress Websites

WordPress

WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem ter wereld. Met ruim 35% marktaandeel kun je rustig stellen dat WordPress zeer geschikt is voor 90% van alle ondernemingen en ook grote multinationals stappen in toenemende mate over naar WordPress.

Intelligent WordPress​

De markt verandert continu.
Deze veranderingen hebben impact, ook op jouw digitale succes. Een website is dus niet onbeperkt houdbaar.
Omdat we het belangrijk vinden dat doelstellingen behaald blíjven worden ontwikkelen we onze websites uitsluitend inclusief een maandelijkse analyse.

Het ontwikkeltraject

Stap 1

Tijdens onze eerste ontmoeting stellen we de juiste vragen om je doelstellingen in kaart te brengen. We vragen daarbij stevig door, tot we er een compleet en helder beeld van hebben. Als je al een website hebt, kijken we graag naar je analytics, zodat we je kunnen adviseren over wat tot nu toe goed heeft gewerkt en wat niet.

Inventarisatie

Stap 2

In deze fase gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een ontwerp op maat. Als er teksten en afbeelding aanwezig zijn zullen we deze direct toevoegen aan de nieuwe website. We bieden gratis de mogelijkheid je website op een innotrends server te plaatsen zodat je deze kunt beoordelen voordat deze live gaat. Je oude website kan daardoor nog live blijven tijdens de ontwikkelingsfase van de nieuwe.

Ontwikkeling

Stap 3

Wij zijn zeer ervaren in de ontwikkeling van websites, maar kunnen niet altijd met volledige zekerheid voorspellen wat wel of niet werkt voor jouw doelgroep. Om die reden monitoren we maandelijks of jouw website technisch nog aan de nieuwste eisen voldoet en of de content SEO-proof is. Daarnaast bevatten onze maandelijkse rapportages onder meer concurrentie- en Adwords analyses. Zo kunnen we samen blíjven werken aan het succes van je website.

Optimalisatie

Recent opgeleverde websites

Wil je meer weten?

Vul je naam en telefoonnummer in. Wij nemen vrijwel direct contact met je op